beste tilbud

WEBSITE-NO.COM

PROGRAMVARE-SPILLET​

SCUM [Ny dampkonto] [REGION GRATIS] [PC] / Global

Verdens uutslettede behov for underholdning har vendt mot blodspenning som underholdningsbehov TEC1 er satt til premiere sesong to av sin TV-sensasjon SCUM. Denne nye sesongen flytter konkurransen fra de robuste, lukkede innendørsarenaene til de frodige skogene, rullende feltene og robuste terrengene på TEC1s egen private SCUM Island.

Både fanfavoritter og nye fanger vil kollidere i en hensynsløs overlevelseskrig, mens de kjemper for støtte fra seere, produsenter og bedriftssponsorer for berømmelse, gaver og en sjanse for liv etter døden.

SCUM har til hensikt å utvikle multiplayer åpen verdensoverlevelsespill med enestående nivåer av karaktertilpasning, kontroll og progresjon, hvor kunnskap og ferdigheter er de ultimate våpen for langsiktig overlevelse. Kombinere metodisk planlegging og styring av hardcore-overlevelse med valgfrie PvP-nettverkshendelser som er tilgjengelige for alle når som helst, skiller SCUM en unik balanse mellom komplisert simulering og intens handling i neste generasjons overlevelsesspill.

SCUM er bygget med Unreal Engine 4 og vil utvide seg gjennom Early Access-perioden. Fans kan følge detaljer om utvikling med ukentlige dev blogger på scumgame.com og på Twitter @SCUMgame.

Kompleks simulering: SCUM benytter dusinvis av komplekse systemer slik at spillerne kan gå så dypt som de velger i styringen av deres karakter. Spillere kan dykke inn i minutia av overlevelseserfaring gjennom systemer som styrer sin karispers metabolisme, treghet under bevegelse, og til og med hvor raskt lagene på klær tørker på og utenfor kroppen. Djevelen er i detaljene …

mest populær

Produkter

Copyright 2018 © Alle rettigheter Reservert. WEBSITE-NO.COM

Lukk meny