beste tilbud

WEBSITE-NO.COM

GAMING PERIFERIUTSTYR

HyperX Alloy FPS Pro Mekanisk Gaming Keyboard Kingston Kirsebær MX Red PC Gamer

HyperX ™ Alloy FPS Mekanisk Gaming Keyboard har en minimalistisk, kompakt design som er ideell for FPS gameplay. Den plassbesparende utformingen maksimerer skrivebordsplassen for FPS-musebevegelse, samtidig som den opprettholder full funksjonalitet og enkel portabilitet for spill på farten. Tastaturets solidstål ramme er bygget for langvarig holdbarhet og stabilitet.

Ultra-bærbar, HyperX Alloy FPS leveres komplett med en høykvalitets mesh reisepose for å lagre og beskytte tastaturet og tilbehør for turneringer, LAN-hendelser eller hvor spillingen tar deg. Den avtakbare, mini-USB flettet strømledningen reduserer lagringsvolum og potensiell kabelskade. For høy presisjon, nøkkelkontakt og pålitelighet i gaming-klasse, har den Cherry® MX-mekaniske nøkler som bruker Cherrys banebrytende Gold Crosspoint-teknologi, verdens ledende mekaniske nøkkelbryterteknologi som ble designet, utviklet og produsert i Tyskland. Deres selvrensende gullkontakter gjør dem motstandsdyktige mot støv og smuss, og tastene har trykkfaste metalllegeringsfjærer.

Nøklene er garantert for 50 millioner nøkkelslag per nøkkel uten tap av kvalitet eller respons. HyperX Alloy FPS har en praktisk USB-ladingsport for å holde telefonen juiced og spillmodus for å forhindre utilsiktede forstyrrelser, 100 prosent anti-Ghosting og full N-key rollover-funksjonalitet. HyperX-røde bakgrunnsbelyste taster gir dynamiske lyseffekter med seks forhåndsinnstilte LED-moduser, og den kommer med ekstra, visuelt slående røde tastaturer med ekstra tekstur for maksimal kontroll og forbedret følelse.

mest populær

Produkter

Copyright 2018 © Alle rettigheter Reservert. WEBSITE-NO.COM

Lukk meny