beste tilbud

WEBSITE-NO.COM

GAMING KONSOLLER & VR​

VIULU1080P VR Virtual Reality Glasses 3D Headset 110 ° FOV for PC-PC Q8J9

VIULUX V6 Virtual Reality-briller All-in-One-maskinen leveres med høy ytelse CPU (Allwinner H8 Octa-Core) og Nibiru OS (utvikler basert på Android), og er utstyrt med en 5,5 tommers skjermskjerm som støtter 1080P-oppløsning og 3D effekt. VIULUX V6 integrerer lydfølelse, visuell sans og taktil sans for å tilby deg allsidig ekstrem VR-opplevelse. Du kommer til å elske det.

Egenskaper:
[Fullstendig nedsenkende VR hjelm]
Ni aksessensorer gjør at du helt kan fordype seg i spillets verden gjennom den faktiske rotasjonen av hodet. Du er ikke skilt fra spill, men er en del av dem.
[1080p HD-skjerm]
Utstyrt med en 5,5 tommers skjerm som støtter oppløsning på opptil 1920 * 1080 og oppdateringsfrekvens på 75Hz, og tilbyr mer high-definition og flytende ramme med lav etterglød.
[Kraftig CPU og stor kapasitet]
Drevet av Allwinner H8 Octa-Core CPU, VIULUX V6 er et privat mobilteater med 2 GB RAM og 16 GB ROM, noe som gir deg mer plass til å laste ned favorittfilmer og spill.

[110 ° Golden FOV]
Stor asfærisk optisk linse med et bredt synsfelt når optimalt 110 ° FOV, simulerer det gylne synsfeltet for menneskelige eys, superrealistisk visuell nytelse.
[Mye mer bekvemmelighet]
Berør kontrollpanelet for optimal komfort. 57 – 67mm IPD justering. Humanisert pannebånddesign reduserer stress på hodet og ansiktet. Støtter trådløs og BT trådløs tilkobling.

Høydepunkter:
OS: Nibiru OS (Android)
CPU: Allwinner H8 Octa-Core
GPU: PowerVR SGX 544

mest populær

Produkter

Copyright 2018 © Alle rettigheter Reservert. WEBSITE-NO.COM

Lukk meny