beste tilbud

WEBSITE-NO.COM

GAMING KONSOLLER & VR​

Brand New Nintendo - Switch Fortnite Double Helix Console Bundle i hånden

Nintendo Switch-bunt
Inkluderer en bryterkonsoll, en bryterpute, Joy-Con-kontroller, to Joy-Con-stropper, et Joy-Con-grep, en vekselstrømadapter, en HDMI-kabel, Fortnite-spillet med 1000 V-dollar (in-game valuta) og Double Helix Set.

Home gaming system
Hjemmeanlegget hviler i Nintendo Switch dock, som kobler systemet til TVen din, og lar deg leke med familie og venner i din egen stue.

På farten
Løft Nintendo-bryteren fra kaien og øyeblikkelig overgang til håndholdt modus for on-the-go-spill. Ved å dele glede, kan spillere gå fra hode til hode mens de er borte fra hjemmet.

32 GB intern lagring
En del av internminnet er reservert for bruk av systemet. Du kan utvide kapasiteten til Nintendo Switch ved hjelp av microSDXC eller microSDHC minnekort.

Tegra prosessor drevet av NVIDIA
Gir fantastisk grafikkytelse.

802.11ac trådløs tilkobling
Nintendo Switch kan koble til Internett trådløst. Mens docket, kan Nintendo Switch også bruke en kablet Internett-tilkobling via en LAN-adapter.

Capture-knappen
Ligger på Joy-Con (L), brukes denne knappen til å ta skjermbilder av gameplay. Spilleren kan da vise, redigere (legge til tekst i forskjellige størrelser, farger og posisjoner) og legge dem til populære sosiale medier.

mest populær

Produkter

Copyright 2018 © Alle rettigheter Reservert. WEBSITE-NO.COM

Lukk meny